Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wandeling op maat door Leuven

Details over dit uitje

Een dagje uit in Leuven begint pas goed met de ´Wandeling op maat´ van Leuven Events. Mocht je na het zoeken op onze site net niet de juiste rondleiding of stadstour door Leuven hebben kunnen vinden, wij hebben ´m gegarandeerd! Bij Leuven Events boek je namelijk een wandeling op basis van jullie specifieke wensen.

Wil je meer culinaire verassingen of tussenstops tijdens jullie stadswandeling? Een stadstour met een speciaal thema of jullie rondleiding door Leuven combineren met museumbezoek of een uitgebreid diner, bij ons combineer je al deze leuke activiteiten!
Bijvoorbeeld: we laten jullie bijvoorbeeld de mooiste gebouwen van de stad zien en vertellen er een boeiend verhaal bij. Rond de Grote en Oude Markt van Leuven vind je markante gebouwen, maar in de stad zijn ook heel wat verrassende moderne panden te bekijken. Ga op stap met onze goed gebekte Leuvense stadsgids en ontdek wat Leuven op het gebied van architectuur te bieden heeft.

Bijvoorbeeld: in Leuven houden ze van lekkernijen! Ga samen op stap met een professionele gids van Leuven Events en proef de culinaire verrassingen van de stad. Wat dacht je van het ´Leuvense Fonske´, een overheerlijke praline die al 20 jaar niet meer is weg te denken uit de harten van vele Leuvenaren. Maar er is nog veel meer te proeven! Al deze Vlaams-Brabantse specialiteiten worden uiteraard voorzien van passend commentaar en uitleg zodat je ook weet waar het vandaan komt het en wat er allemaal in zit!

Inclusief:
  • Rondleiding met stadsgids of meerdere gidsen voor grotere groepen of bedrijfsuitjes
  • Stadstours in combinatie met lunches, diners, museumbezoek, workshops en nog veel meer!
  • Indien noodzakelijk inclusief vervoer van en naar de stad
  • Elke dag te boeken bij Leuven Events!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information).

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste stadswandeling door Leuven

Voor een dagje uit in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard stadswandelingen bieden we elke kleine of grotere groep op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dagje Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan