Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Leuven

Details over dit uitje

Wil je tijdens jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest een kroegentocht organiseren waar iedereen vrolijk van wordt? Als je van bier houdt, dan zit je bij Leuven Events altijd goed! Jazeker, Leuven = BIERSTAD nr. 1, al eeuwen. En ze hebben hier de geschiedenis én de bieromzet om deze bewering ook echt met cijfers te kunnen staven. Ontdek de leukste kroegen van Leuven en proef een koel lokaal gebrouwen pintje. Of twee pintjes…Onze Leuvense stadsgids weet de meest authentieke kroegen snel te vinden!

De horeca in Leuven is oververtegenwoordigd, maar soms is het wel even zoeken voordat je net die ene leuke kroeg heeft gevonden. Dan is zo´n voorbereide kroegentocht echt een luxe. In totaal bezoeken jullie vier kroegen. In iedere kroeg krijg je een drankje aangeboden (het hoeft geen bier te zijn!) en terwijl je daarvan geniet, vertelt jullie gids iets over de historie van de buurt, het café, de markante eigenaren en de meest bijzondere gasten.

Dus: in iedere kroeg een borrel of een biertje én een mooi verhaal! En luister goed naar de verhalen van de gids, want aan het einde van de stadswandeling gaan we jullie overhoren!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • 4 kroegstops met 4 drankjes uit de Vlaamse bar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information).

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste rondleiding in Leuven

Voor een dagje uit in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard rondleidingen bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dagje Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan