Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids in Leuven

Details over dit uitje

Leuven van top tot teen ontdekken? Dat doe je met een rondleiding met professionele gids van Leuven Events. Onze gidsen kennen de stad als geen ander en geven een goed beeld van de historische en actuele stand van zaken. We nemen jullie mee langs oude klassieke gebouwen maar ook nieuwe architectuur komt uitgebreid aan bod.

Deze wandeling brengt je langs de voornaamste bezienswaardigheden en geeft een mooi beeld van de stad, ideaal voor een eerste kennismaking. Je wandelt langs de Grote Markt met het stadhuis en de Sint-Pieterskerk, beiden gebouwd door architect Mathieu de Layens. Deze architect voerde de Brabantse gotiek naar een hoogtepunt. Maar ook de vele universiteitsgebouwen en leuke plekjes krijgen aandacht. Een bezoek aan het Groot Begijnhof, door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed, mag natuurlijk niet ontbreken.

Halverwege de tour is het tijd om een authentiek Leuvens café te bezoeken en even lekker te ontspannen. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Elke rondleiding met gids van Leuven Events kan op maat worden georganiseerd. In plaats van het thema historie-architectuur-cultuur kan je bijvoorbeeld ook een culinaire rondleiding bij ons boeken, dit alles in combinatie met lekkere lunches en diners! Bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Leuvens café
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De stadsgidsen van Leuven Events spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information)

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste rondleiding in Leuven

Voor een dagje uit in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard rondleidingen bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dagje Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan