Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in Leuven

Details over dit uitje

Ranking The Stars ken je uiteraard van Tv, maar je kan de gehele quiz ook gewoon gezellig met vrienden of collega´s spelen in het centrum van Leuven en tegelijkertijd genieten van een uitgebreide lunch! Samen met onze quizmaster ontdek je grappige geheimen en bijzondere karaktertrekken van je vrienden, familieleden of collega´s. Ludieke vragen staan uiteraard op het menu! Leuven Events maakt van Ranking The Stars een feest voor iedereen!

Voordat jullie aan het spel beginnen, wordt jullie gezelschap verdeeld in kleine teams. Vervolgens gaat elk team proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken op basis van de vragen die worden gesteld. Wie heeft de meeste baantjes gehad in z'n leven? Wie drinkt er af en toe een `pintje´ teveel? Welke dame staat minstens een uur voor de spiegel?

In een leuk restaurant op bijvoorbeeld de Grote Markt in Leuven serveren we een heerlijke lunch met culinaire hoogstandjes die jullie af en toe even afleiden van alle commotie. Een paar dagen voor het spelprogramma vullen jullie allemaal een vragenlijst in zodat de spelleider weet wat voor vlees hij in de kuip heeft. Onze spelleider stelt afwisselend een meerkeuze of open vraag aan de deelnemende teams. De winnaar van Ranking The Stars gaat er met een leuke prijs vandoor!

Inclusief:
  • Verbaal begaafde quizmaster
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan