Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Dinner in Leuven

Details over dit uitje

Je vrijgezellenuitje of groepsuitje met je beste vrienden wordt er een stuk luidruchtiger van. Beleef in de gezellige binnenstad van Leuven opnieuw de muzikale sounds van toen of ontdek wie van jullie echt op de hoogte is van de nieuwste hippe artiesten en 'catchy' songs. Combineer de lekkerste culinaire verrassingen met een bijzonder aanstekelijke quiz.

Onze vrolijke quizmaster staat klaar om slimme, grappige en verrassende vragen te stellen over de muziekfragmenten die uit de bulderende geluidsinstallatie klinken. Van Bruce Springsteen tot aan de laatste hits van Justin Timberlake of Taylor Swift, je favoriete muziekjaar komt uiteraard ook aan bod. Naar welk muziekjaar gaat jullie voorkeur uit?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederlandstalige popmuziek
- Divers

Wordt het de dames tegen de heren of gaan jullie in gemixte teams de competitie aan? Tussen de vragen door worden de lekkerste gerechten geserveerd, jullie kunnen eventueel kiezen om de quiz en het diner volstrekt gescheiden te houden. De quiz wordt gepresenteerd door onze buitengewone levendige quizmaster die elk antwoord op waarde weet te schatten. Na afloop van de quiz wordt de hoofdprijs uitgereikt aan het team dat gewoon het meest weet.

Inclusief:
  • Pop quiz
  • Enthousiaste begeleiding door een enthousiaste quizmaster
  • 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan