8.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 184 reviews
+32 1 698 01 20
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game Shoot Out – Borrel in Leuven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Crime City Tablet Game Shoot Out – Borrel in Leuven

Op zoek naar een gezellig en avontuurlijk groepsuitje in het centrum van Leuven? Bij Leuven Events combineren we outdoor spelprogramma´s en heerlijke gastronomische verrassingen! Lees het programma hieronder en bespreek jullie overige wensen met onze medewerkers!

13.00 - 14.00 Lunch

Rond een uur of één starten we de middag met een uitgebreide lunch in een gezellig Leuvens restaurant. Geniet van alle lekkernijen, eet en drink vooral niet te weinig want het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Crime City Shoot Out

Na de lunch starten jullie met het hypermodern spelprogramma van Leuven Events, jullie maken namelijk gebruikt van moderne GPS Tablets om met je criminele kameraden (teamgenoten) te overleggen. Het doel van deze game is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven.
We hebben het niet over kruimelwerk, maar over een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de Crime City hoofdprijs! De Nobelprijs voor criminelen!

Hoe werkt de Crime City Shoot Out nu precies? Het doel van dit spelprogramma is heel eenvoudig: je probeert als één team zoveel mogelijk buit te verzamelen. Samen met je handlangers terroriseer je het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en aarzel vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie! Tijdens het spel heb je ook zicht op de bankrekeningen van de concurrentie, hierdoor weet je precies wanneer jouw team een tandje bij moet zetten.

16.00 - 17.00 Borrel

Een beetje crimineel moet na een middag hard werken ook een beetje ontspannen. Wij nemen jullie mee naar een gezellig café om elkaars sterke verhalen aan te horen en een lekkere Artois te verhapstukken! Het winnende team wordt beloond met een leuke prijs! Tijdens de borrel is het onbeperkt genieten van bier, fris koffie, thee en huiswijn. Santé!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • GPS Tablets tijdens het spelprogramma
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Leuven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Leuven Events zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leuven Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Leuven is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Leuven Events begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leuven Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Leuven Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan