Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Crime City Tablet Game Shoot Out – Borrel in Leuven

Details over dit uitje

Op zoek naar een gezellig en avontuurlijk groepsuitje in het centrum van Leuven? Bij Leuven Events combineren we outdoor spelprogramma´s en heerlijke gastronomische verrassingen! Lees het programma hieronder en bespreek jullie overige wensen met onze medewerkers!

13.00 - 14.00 Lunch

Rond een uur of één starten we de middag met een uitgebreide lunch in een gezellig Leuvens restaurant. Geniet van alle lekkernijen, eet en drink vooral niet te weinig want het vervolgprogramma vergt de nodige energie!

14.00 - 16.00 Crime City Shoot Out

Na de lunch starten jullie met het hypermodern spelprogramma van Leuven Events, jullie maken namelijk gebruikt van moderne GPS Tablets om met je criminele kameraden (teamgenoten) te overleggen. Het doel van deze game is om zo snel en accuraat mogelijk de stad en haar inwoners te beroven.
We hebben het niet over kruimelwerk, maar over een georganiseerde aanval in verschillende teams. Teams die strijden om de Crime City hoofdprijs! De Nobelprijs voor criminelen!

Hoe werkt de Crime City Shoot Out nu precies? Het doel van dit spelprogramma is heel eenvoudig: je probeert als één team zoveel mogelijk buit te verzamelen. Samen met je handlangers terroriseer je het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en aarzel vooral niet om andere teams te beroven, maar kijk uit voor de politie! Tijdens het spel heb je ook zicht op de bankrekeningen van de concurrentie, hierdoor weet je precies wanneer jouw team een tandje bij moet zetten.

16.00 - 17.00 Borrel

Een beetje crimineel moet na een middag hard werken ook een beetje ontspannen. Wij nemen jullie mee naar een gezellig café om elkaars sterke verhalen aan te horen en een lekkere Artois te verhapstukken! Het winnende team wordt beloond met een leuke prijs! Tijdens de borrel is het onbeperkt genieten van bier, fris koffie, thee en huiswijn. Santé!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • GPS Tablets tijdens het spelprogramma
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan