Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lachworkshop in Leuven

Details over dit uitje

Samen met uw bedrijf, vriendengroep, familie of vrijgezellenfeestje een uur lang lachen? Dat kan nu met onze lachworkshop in het bruisende centrum van Leuven!

Wist u dat lachen efficiënter werkt als een workout buikspieren? Zeg maar doei buikje en halloo sixpack!! Tijdens deze lachworkshop leert u goed lachen, bulderend en buikschuddend lachen is een talent dat in iedereen schuilt. Onze lachexpert weet ieder humeurig baasje of vrouwtje te verleiden
Om schaterend de boel op stelten te zetten.

Kortom uw uitje wordt een groot feest! Reserveer deze workshop en leer uw vrienden of collega’s veel beter kennen. Weg met die blokkades! Laat u gaan en schater het uit! Deze workshop wordt gegeven door onze lachexpert, die nog nooit een depressie heeft gehad. Lukt het u niet om te lachen? Neem een borrel en probeer het nog eens… uw lach zal nooit meer dezelfde zijn! (in positieve vorm)

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Gezellige locatie hartje Leuven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De clinics van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.      

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan