Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Lunch Game

Details over dit uitje

Op zoek naar een leuk, spannend en fanatiek spel midden in het centrum van Leuven gecombineerd met een heerlijke 3-gangen lunch? Dan ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. De kolonisten van Catan kennen jullie misschien wel van het populair bordspel dat meestal aan de keukentafel gespeeld wordt. Wij hebben het spel omgetoverd tot een ‘Real Life’ City game dat in de buitenlucht van hartje Leuven gespeeld wordt. Bovendien geniet je bovendien ook nog van een 3-gangen lunch tussen de bedrijven door.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in diverse teams. Via tablets die jullie voorafgaand aan het spel krijgen, komen jullie te weten op welke locaties jullie grondstoffen kunnen verzamelen waar uiteindelijk een kolonie kan worden gebouwd. Je kan ook met ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen of hele gebieden in het centrum plunderen.

Na het voorgerecht in het eerste restaurant, laten we jullie los in het centrum van Leuven om de diverse locaties via de tablets op te zoeken. Probeer zo snel mogelijk te zijn, want er is natuurlijk niet genoeg grondstof voor iedereen dus wees de andere teams voor! Ondertussen komen jullie op gezette tijden weer bij elkaar in weer een ander restaurant om even te genieten van een heerlijk hoofdgerecht. In het laatste restaurant wordt pas duidelijk welk team het spel succesvol heeft afgerond en de concurrentie glorieus heeft verpletterd!

Programma-indicatie:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht
12.00 -13.00 Kolonisten van Catan deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Kolonisten van Catan deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Maak gelijk gebruik van ons voordelige drankarrangement!

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maakt jullie hele gezelschap gebruik van ons speciale drankarrangement. En dat betekent onbeperkt genieten van een fris Vlaams pintje, fris, huiswijn, koffie of thee!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan