Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Leuven

Details over dit uitje

Bezoek tijdens de High Tour van Leuven Events het bruisende Monseigneur Ladeuzeplein, de Grote - en Oude Markt van Leuven of bijvoorbeeld het het Groot- en Klein Begijnhof en loop met ons mee voor een bezichtiging van ´Het Fonske´. Voordat jullie aan deze stadstour beginnen, worden jullie eerst welkom geheten met een lekkere kop koffie en een heerlijk stukje gebak, onze gids haalt jullie daarna op en neemt jullie mee naar het centrum van de stad waar de eerste boeiende verhalen over de bezienswaardigheden worden verteld.

Bij elk monument, plein of gebouw hoort natuurlijk een historisch verhaal en onze Leuvense gids weet jullie deze verhalen allemaal met gevoel voor dramatiek op te dissen!

Na een wandeling van zo'n anderhalf uur wordt het tijd voor iets zoets en hartigs... Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog. Luxueus 'High Tea-en' en de mooiste stad van Vlaams-Brabant bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag. Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Leuven te bieden heeft. Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Ontvangst met koffie met gebak
12.30 - 14.30 Tour door de stad
14.30 - 16.30 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Vakkundige gids tijdens de tour
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan