Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Leuven

Details over dit uitje

Leuven Events heeft een unieke manier gecreëerd om optimaal gastronomisch te genieten in de mooiste stad van Vlaams-Brabant: de Biking Brunch! Het is gezond én goed voor het milieu, comfortabel en bij elk Leuvens eethuis is gelijk makkelijk te parkeren!

Na het voorgerecht of een gastronomische verrassing naar keuze, komt onze stadsgids jullie ophalen en stappen jullie allemaal samen op de fiets voor een tocht door het centrum. Na het eerste gedeelte van de fietstocht, zet jullie gids jullie af bij het tweede restaurant voor het hoofdgerecht, een assortiment aan lekkere broodjes en salades wacht op jullie! In de tussentijd klets je met de buurman of -vrouw over wat je tot nu toe al allemaal hebt gezien en wellicht wat er nog kan gaan komen.

Na het hoofdgerecht stappen jullie weer op de fiets voor het tweede gedeelte van de fietstocht en gaan jullie nog meer bezienswaardigheden van Leuven ontdekken. Na 45 minuten fietsen sluiten we af met een heerlijk dessert in het laatste restaurant.

Programma-indicatie:

13.00 – 13.15 Fietsen ophalen
13.15 – 14.15 Voorgerecht
14.15 – 15.00 Fietstocht deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Fietstocht deel 2
16.45 – 17.15 Nagerecht
17.15 – 17.30 Fietsen inleveren

Inclusief:
  • Privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Fiets
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in drie restaurants naar keuze
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan