Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Lunchspel in Leuven

Details over dit uitje

Bij Leuven Events organiseer je zo je eigen detective serie met vrienden of collega´s! Net als de echte Tv-serie gaan jullie op zoek naar de identiteit van een moordenaar die nog maar enkele uren iemand heeft ´omgelegd´. Jullie wandelen in teams door de stad op zoek naar aanwijzingen en komen op diverse plekken in de binnenstad van Leuven en bezoeken tijdens jullie speurwerk drie verschillende restaurants.

Op elke locatie staan weer nieuwe aanwijzingen te wachten, maar die zal je eerst nog maar moeten zien te vinden voordat je verder kunt gaan! En van al dat speuren krijg je honger en dat komt goed uit, want jullie onderzoek leidt naar weer een ander restaurant waar een nieuw lunchgerecht voor jullie klaar staat. Langzaam leidt jullie onderzoek naar de climax van deze dag. Wie van jullie weet de moordenaar te ontmaskeren?

In het laatste restaurant van de middag wordt jullie onderzoek grondig geëvalueerd en komen jullie te weten of jullie verdenkingen juist zijn. Welk detectiveteam weet wie de moordenaar is en waar hij of zij vandaan komt? Welk team krijgt onze felbegeerde hoofdprijs?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Te leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan