Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht in Leuven

Details over dit uitje

Op de fiets één de mooiste stad van Vlaams-Brabant verkennen? De Fietstocht met gids van Leuven Events is precies wat je kunt verwachten van een Vlaamse wielerklassieker. Tenminste…wij denken een nieuwe klassieker aan het rijtje te hebben toegevoegd. Maar dan iets relaxter en met een gezellige tussenstop natuurlijk zodat de beentjes even kunnen ontspannen. Jullie volgen onze kopman of kopvrouw langs prachtige Leuvens lanen, straten en pleinen en horen de leukste verhalen over de stad.

De stadsgidsen van Leuven Events zijn hier geboren en getogen en weten allerlei interessante anekdotes te vertellen over de monumenten, kerken en pleinen waar jullie langs fietsen. Hij of zij zorgt ervoor dat jullie gezelschap alle bekendste hotspots van de stad te zien krijgt en kan de grootste kasseien gemakkelijk ontlopen.

Onderweg wordt een drankje gedronken in een typisch Leuvens stadscafé of, als de temperatuur het toelaat, lekker op een terrasje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Fiets
  • Pauze in typisch Leuvens café
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De stadsgidsen van Leuven Events spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information)

Beleef samen de gezelligste rondleiding in Leuven

Voor een dagje uit in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard rondleidingen bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dagje Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan