Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bij ons in Leuven!

Details over dit uitje

Het themafeest ´Bij ons in Leuven!´ van Leuven Events introduceert op een feestelijke manier de culinaire hoogstandjes van de stad. Maar jullie gaan niet alleen gastronomisch genieten, er staat nog veel meer entertainment op het programma om de feestvreugde te verhogen!

Tijdens dit smaakvolle feest genieten jullie allereerst van het uitgebreide Vlaamse Buffet waar speciale bourgondische gerechten op jullie staan te wachten. De horeca van deze stad is uitzonderlijk, het talent komt van heinde en ver om van de Vlaamse keuken te genieten.
Geniet intussen van de geluiden van onze accordeonist en ervaar de echte Vlaamse-Brabantse gezelligheid.

Nadat jullie allemaal lekker gegeten en gedronken hebben, worden jullie getrakteerd op een optreden van onze top performers. Hij luistert het feest op en met het repertoire van diverse bekende artiesten!

Zing en dein lekker mee, dans met je partner een heerlijke dansje op de dansvloer en laat je gaan! Polonaise is natuurlijk ook mogelijk!

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Originele Vlaamse artiest / DJ
  • Uitgebreid buffet / diner
  • Toplocatie hartje Leuven
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Cursus plat Vlaams
Leuvense gastvrouwen
‘Burgemeester van Leuven’
Fotograaf

Beleef de ‘plezantste’ party in Leuven

Voor een plezant feestje of een grotere party in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard themafeesten bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dag, middag of avond in Leuven samen! Bespreek jullie party met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan