Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire Dinner Game in Leuven

Details over dit uitje

Ontdek Leuven met de Empire Dinner Game van Leuven Events: een hypermodern virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner op drie verschillende gastronomische adressen in het centrum van Leuven. Een uniek groepsuitje organiseren in de avond samen met vrienden of collega´s? Empire City haalt uit iedereen het beste….én het slechtste….!

Dit spel draait allemaal om geld verdienen door zoveel mogelijk vastgoed (virtueel) te kopen! Tijdens de Empire City Game maken jullie in teams gebruik van GPS Tablets. Je bent namelijk de fictieve manager van een Leuvens vastgoedkantoor, jullie hebben als team één duidelijke opdracht gekregen, zoveel mogelijk panden in beheer zien te krijgen. Hopelijk is jouw team slimmer en sneller dan de concurrentie en zal jullie bankrekening het snelste groeien. De ´overall´ winnaar wordt uitgeroepen in het laatste restaurant van vanavond.

Voordat jullie met het spel beginnen, krijgen jullie van onze begeleider GPS tablets. Op het tablet zie je een plattegrond van de stad, waarop jouw team, de concurrentie, de gebouwen en je nog vele andere extra’s ziet verschijnen. Door met je team gebouwen in te sluiten komen deze in jullie portefeuille en kun je veel geld verdienen. Maar opgelet! Als de tegenstander jullie insluit stelen ze geld van jullie rekening.

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat je niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kan je al je energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat jullie halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Veel plezier!

Je kan ook kiezen voor een andere gamevariant, de Crime City Dinner Game.

U kunt ook nog kiezen voor een andere gamevariant, de Crime City Dinner Game.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan