Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Disco Party in Leuven

Details over dit uitje

Zin in een avondje stappen met vrienden en vriendinnen in de mooiste stad van Vlaams-Brabant? Disco is nog steeds retro en hot! De Disco Party van Leuven Events brengt jullie danstalent weer helemaal tot leven!

Op een gezellige locatie in het centrum van de stad swingen jullie op de felverlichte dansvloer tijdens deze discoshow. Zet die Afro-pruik op en ga los! Dit feest in Leuven staat bol van de energie.
De tijden van soul en disco herleven. Spiegelbollen, afrokapsels en 'waaie paaipe' zijn weer helemaal terug. Ga los met de superswingende DJ op hits als Saturday Night Fever van the Beegees, Heaven Must Be Missing An Angel van Tavares en That’s The Way I Like It van KC and the Sunshine Band!

Vergeten hoe disco er ook alweer uitziet? Geen Shame Shame Shame! Onze discoladies nodigen jullie uit voor een heuse Disco Dans workshop!

Uiteraard kan je ook even lekker doorgrooven in de Golden Lounge en smikkellen van het smaakvolle buffet met al je vrienden.
In de tussentijd genieten jullie onbeperkt van de lekkere drankjes uit de Vlaamse bar en zijn er leuke prijzen te scoren in de Vlaamse Seventies Quiz… Wij wensen jullie veel plezant plezier en namens het gehele Leuven Events team, santé!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • Disco DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Workshop discodansen
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

Gastvrouwen
Verlichte dansvloer
Discoband

Beleef de ‘plezantste’ party in Leuven

Voor een plezant feestje of een grotere party in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard themafeesten bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dag, middag of avond in Leuven samen! Bespreek jullie party met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan