Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Leuven

Details over dit uitje

Op zoek naar een avontuurlijk en avondvullend groepsuitje of zijn jullie nog op zoek naar een doldwaas vrijgezellenuitje in het centrum van Leuven? De beste restaurants van Leuven Events hebben hun deuren open gezet voor de Crazy Dinner Game van Leuven Events. Doe in teamverband de gekste opdrachten en verwen jezelf in drie gastronomische ´eetpaleizen` in het gezellige centrum van Leuven.

Wat is de Crazy Dinner Game?

Jullie gaan in drie etappes op stap door het centrum van Leuven. Vooraf verdeelt onze spelbegeleider jullie gezelschap in teams of koppels en ieder team gaat de gekste opdrachten uitvoeren, bijvoorbeeld; even aanbellen bij een wildvreemde Belg om deze te interviewen, een kopje koffie consumeren bij een onbekende ´Leuvenees` of een gek dansje doen op de Grote Markt. Het is allemaal mogelijk! Je leert de stad en haar inwoners op een ludieke en soms doldwaze manier kennen.

Na elke opdrachtronde gaan jullie als team weer naar een ander restaurant voor een heerlijke culinaire verrassing. Alle opdrachten die jullie uitvoeren worden vastgelegd met een videocamera! Zo hebben we in ieder geval bewijs dat jullie alle Crazy Events hebben doorstaan! Welk team is bijzonder creatief uit z´n plaat gegaan tijdens de Crazy Game? Ontdek het tijdens een heerlijk diner in drie etappes!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Gegarandeerde teambuilding voor elk bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan