Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beach Party in Leuven

Details over dit uitje

Laat het budget niet toe om naar de Braziliaanse Copa Cobana te gaan? Geen probleem, bij Leuven Events hebben we een echte Beach Party georganiseerd, in het centrum van de stad!

Genieten van de beste muziek, een stukje vlees op de barbecue en een cocktail die je niet kunt weerstaan. De ruimte is compleet omgetoverd in een echt strand, met parasolletjes en hangmatten, een beetje zand en een paar aardige hostesses.

Tijdens deze party neemt iedereen deel aan een swingende Salsa workshop of dansen jullie op onvervalste Disco dance classics die onze professionele DJ door de speakers laat knallen.

Daarnaast staat er een heerlijk Diner in buffetvorm voor jullie klaar gedurende de hele avond (4 uur). Je kan onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Vlaamse bar. Even zorgeloos genieten, alsof je op een echt strand bent? Hoe zonnig willen jullie het hebben?
Vooraf even lekker lunchen of dineren? Informeer naar de mogelijkheden!

Wij wensen jullie veel plezant plezier en namens het gehele Leuven Events team, santé!

Inclusief:
  • Ontvangst met cocktail
  • DJ (Salsa, Beachhouse en Dance Classics)
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Zomers buffet
  • Borrelhapjes
  • Salsaworkshop met optreden
  • Toplocatie
  • Fotograaf

Optioneel:

Gastvrouwen
Loungebanken
Hangmatten
Salsa band

Beleef de ‘plezantste’ party in Leuven

Voor een plezant feestje of een grotere party in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard themafeesten bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dag, middag of avond in Leuven samen! Bespreek jullie party met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan