Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

Workshop Karikatuur Tekenen in Leuven

Details over dit uitje

Heeft u vroeger als kind in aan de Spaanse Costa Brava een karikatuur laten maken? Nu is het tijd om het zelf te doen en wel in het centrum van Leuven.

Als eerste krijgt u de alle ins en outs geleerd van onze specialiste hoe u het beste een professionele karikatuur kan maken. U gaat de meest kenmerkende trekken sterk overdrijven in uw tekening. Denk bijvoorbeeld aan een te grote neus, brede kin of zelfs flaporen!

U mag zelf kiezen wat het eindresultaat wordt denk aan een karikatuur van uw zoon, dochter, man, vrouw, collega of vriend(in). U mag ook een foto meenemen waar de persoon opstaat wat u graag wilt tekenen. Hierbij stelt u de vraag: wat is zo typerend in zijn of haar gezicht en welk gedeelte gaat u overdrijven? Onze specialiste loopt rond en geeft u tips om het portret zo goed mogelijk te maken.

Inclusief:
  • Locatie in het centrum van Leuven
  • Vakkundige begeleider
  • Materialen en benodigdheden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan