9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 113 reviews
+32 1 698 01 20
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kerstgevoel in Leuven

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Kerstgevoel in Leuven

Het Kerstgevoel in Leuven Events’ wintertour is net als dat van u. Wij verwelkomen iedereen die Vrede op Aarde hoog in het vaandel heeft staan.

Leuven Events wenst u iedere dag een vredig gevoel van welbehagen. De donkere dagen vóór, maar ook ná kerstmis lenen zich daar uitstekend voor.

11:30 – 12:00 Ontvangst

Warme chocolademelk met slagroom en (warm) appelgebak staan als eerste op u te wachten. Deze dag leggen wij u helemaal in de watten. Het prachtige begin van een bijzondere dag!

12:00 – 13.30 Schaatsen

Dan gaat u op weg naar onze ijsbaan. Dit jaar is hij weer volledig geprepareerd voor de ijzers. Geniet van een heerlijk rondje op de schaats! Als u geen schaatsen mee heeft, regelen wij dat voor u. Schaatsen in het hartje van Leuven, midden tussen de koek-en-zopie-tentjes en de kroegen…! Hoe winters wilt u het hebben?

13:30 – 14:30 Winterlunch

Na een uurtje te hebben geschaatst, is het tijd voor de lunch. Uiteraard lunchen we in stijl, met hete snert, donker roggebrood met spek en heerlijke broodjes kroket. Mmmmmmmmm (alleen al daarom mag u deze dag niet missen…!)

Wij geven u wel het advies: eet goed, want de dag is nog niet voorbij!

14.30 – 16:00 Winterwandeling

Vanaf ons lunchadres wandelen we via de steegjes en straatjes van Leuven naar fraaie monumenten en gebouwen. Onderweg kunnen we de lunch rustig laten zakken en de door het schaatsen gekwelde beenspieren weer langzaam aan tot rust laten komen.

We kunnen niets garanderen, maar stelt u zich eens voor: uzelf midden in een winters tafereel, alsof deze is geschilderd door een oude meester. Wandelen over de besneeuwde Leuvense pleinen, het Vrijthof. Even een glijbaantje maken, sneeuwballen gooien. Is het niet heerlijk, het winterseizoen?

16:00 – 16:45 Likeurtje proeven

Koude voeten van de wandeling? Natte ijshanden van het sneeuwballen gooien? Natuurlijk weet Leuven Events daar raad mee! Wij nemen u mee naar een beroemd proeflokaal. We laten u weer warm worden tijdens deze likeurproeverij, u mag diverse soorten proeven. En nee, we doen niet flauw, u hoeft het niet direct weer uit te spugen… Maar u dient wel te buigen voor het eerste slokje, traditie is traditie!

16:45 – 18:00 Warme wandeling

Uw gids vertelt over het ontstaan van Leuven en laat u wederom genieten van de vele monumentale gebouwen, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en prachtige etalages. Koud? Echt niet!

18:00 – 20:00 Kaasfondue

Aan het einde van deze geweldige dag hebben we nog een speciale afsluiter voor u in petto. We nodigen u uit voor een heerlijke kaasfondue. Gezellig met zijn allen napraten en genieten van de heerlijke fondue en de prachtige ambiance. Let it snow, let it snow, let it snow…!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Leuvense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Leuven starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Leuven Events zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leuven Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Leuven is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Leuven Events begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leuven Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Leuven Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan