Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

Wie is de Rat Lunchspel in Leuven

Details over dit uitje

Bij Leuven Events organiseren we elke week bijzondere spelprogramma´s voor grote en kleinere gezelschappen in het centrum van de stad. Het Wie is de Rat lunchspel combineert de uitdagingen van een bekend Tv-format als Wie is de Mol en de gastronomische hoogstandjes van de Leuvense keuken. Wie is de Rat gaat om het volbrengen van verschillende opdrachten als team, opdrachten die ondermijnd kunnen worden door een saboteur uit jullie midden. Iemand die wij in het geheim hebben aangewezen. Het is uiteindelijk ook de vraag of jullie achter de identiteit van deze Rat komen!

Jullie spelen het spel in het hartje van Leuven. Jullie gaan de strijd aan tegen elkaar, in verschillende teams. Tijdens het spel genieten jullie ook nog eens van een heerlijke lunch verdeeld over drie restaurant op drie gezellige locaties in het centrum van Leuven. De verschillende spelronden zorgen voor een vermakelijk tafereel. Helemaal als de Rat door slimme trucjes de boel loopt te saboteren.
Het spelprogramma wordt gespeeld tijdens een aantal spelronden. Aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk punten in jullie ‘bank’ terecht komt. Spectaculair? Verrassend? De Rat heeft enorm talent om zijn of haar identiteit geheim te houden. De taak van deze oplichter is om uw winstmarges te laten verbleken. De uitdaging is om iedereen goed in de gaten te houden, want hij of zij laat altijd wel een steekje vallen! Veel plezier en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Materiaal, opdrachtboekje en dergelijke
  • Locatie hartje Leuven
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan