Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Diner in Leuven

Details over dit uitje

Drukke winkelstraten, smalle weggetjes en gezellige pleinen met eethuisjes en restaurantjes, allemaal zijn ze een onderdeel van deze interactieve speurtocht door Leuven om jullie zoveel mogelijk van deze prachtige stad te laten zien. Deze speurtocht wordt echter gecombineerd met een heerlijk 3-gangen diner op verschillende gastronomische adressen. Lekker en avontuurlijk tegelijk dus!

Nu willen we het niet te makkelijk voor jullie maken, de begeleider neemt jullie dus niet bij het handje maar komt pas in actie als je het echt niet meer weet! Daarnaast moeten jullie zelf een goede route bepalen, je weet immers zelf het beste wat je wel en niet wil zien. Je gaat dus zelf op ontdekking. Wij hebben een leuk en uitdagend boekje met opdrachten voor jullie gemaakt.

Al puzzelend ontdek je het leukste gedeelte van Leuven, lossen jullie vraagstukken op en voer je leuke opdrachten uit. En dit is nog niet alles! Gedurende deze speurtocht schuiven jullie aan bij drie verschillende restaurants om verschillende gangen in deze etablissementen te nuttigen. Daarbij komt natuurlijk ook nog een stukje competitieverband kijken, de groep zal worden opgedeeld voor maximaal competitie en spelplezier!

Op onbewaakte momenten, als onze begeleider niet oplet, kan je natuurlijk altijd proberen om de antwoorden van de concurrentie proberen te ontfutselen tijdens de culinaire pauze’s.

We eindigen gezellig samen in het laatste restaurant waar een heuse prijsuitreiking zal volgen. Onze begeleider heeft alles hopelijk nauwlettend in de gaten gehouden en telt de scores bij elkaar op. De speurtocht diner staat voor gegarandeerd een heerlijk avondje uit in Leuven!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan