Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch in Leuven

Details over dit uitje

Drukke winkelstraten, smalle weggetjes en gezellige pleinen met eethuisjes en restaurantjes, allemaal zijn ze een onderdeel van deze interactieve speurtocht door Leuven om jullie zoveel mogelijk van deze prachtige stad te laten zien. Deze speurtocht wordt echter gecombineerd met een heerlijk 3-gangen brunch op verschillende gastronomische adressen. Lekker en avontuurlijk tegelijk dus!

Nu willen we het niet te makkelijk voor jullie maken, de begeleider neemt jullie dus niet bij het handje maar komt pas in actie als je het echt niet meer weet! Daarnaast moeten jullie zelf een goede route bepalen, je weet immers zelf het beste wat je wel en niet wil zien. Je gaat dus zelf op ontdekking. Wij hebben een leuk en uitdagend boekje met opdrachten voor jullie gemaakt.

Al puzzelend ontdek je het leukste gedeelte van Leuven, lossen jullie vraagstukken op en voer je leuke opdrachten uit. En dit is nog niet alles! Gedurende deze speurtocht schuiven jullie aan bij drie verschillende restaurants om verschillende verrukkelijke gangen in deze etablissementen te nuttigen. Daarbij komt natuurlijk ook nog een stukje competitieverband kijken, de groep zal worden opgedeeld voor maximaal competitie en spelplezier!

Op onbewaakte momenten, als onze begeleider niet oplet, kan je natuurlijk altijd proberen om de antwoorden van de concurrentie proberen te ontfutselen tijdens de culinaire pauze’s. We eindigen gezellig samen in het laatste restaurant waar een heuse prijsuitreiking zal volgen. Onze begeleider heeft alles hopelijk nauwlettend in de gaten gehouden en telt de scores bij elkaar op. De Speurtocht Brunch staat voor gegarandeerd een heerlijk avondje uit in Leuven!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in drie restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Maak gelijk gebruik van ons voordelige drankarrangement!

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maakt jullie hele gezelschap gebruik van ons speciale drankarrangement. En dat betekent onbeperkt genieten van een fris Vlaams pintje, fris, huiswijn, koffie of thee!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan