Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Leuven

Details over dit uitje

Wat en hoeveel weet u al over de Vlaamse cultuur, medemens, sportprestaties & is dit genoeg om deze quiz te winnen? Leuven Events presenteert nu de PubQuiz in het centrum van Leuven.

De PubQuiz is een zeer geschikt uitje samen met je vrienden, collega’s of familie. Samen met onze quizmaster maakt u een reis door de belangrijkste muziekfragmenten van Vlaanderen, geeft u antwoord op leuke vragen over de onderwerpen sport, geschiedenis en natuurlijk de bekende Vlamingen !

Een quiz zonder humor bestaat bij ons niet.. onze quizmaster doet er alles aan om de boel een beetje op te vrolijken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende muziekfragmenten en ook het spelonderdeel ‘Hints’ ontbreekt bij ons niet! Tijdens het spelonderdeel ‘Hints’ mag u uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal uitbeelden, dan is de lach tijdens deze quiz verzekerd. Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om ons landje te herontdekken!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Leuven
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje van Leuven Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan