Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Graffiti workshop in Leuven

Details over dit uitje

In het hartje van Leuven gaat u aan de slag met het testen uw eigen creativiteit tijdens onze graffiti workshop. Veel mensen vinden dat graffiti “het bekladderen van muren/gebouwen is” dit is zeker niet waar, graffiti is een echte art! Niet iedereen kan het, tijdens onze workshop krijgt u de beste tips and tricks over deze art van de beste leermeester. Veel graffiti artiesten uiten hun expressie en emotie in hun kunsten.

Deze workshop is te volgen als een familie- vrienden of een bedrijfsuitje. Met het gehele gezelschap gaan jullie een eigen invulling geven aan een abstract kunstwerk of een ijzersterke persoonlijke boodschap.

De workshop begint met wat uitleg van de begeleider(s) over de verschillende gereedschappen en technieken waar jullie mee gaan werken. Het is belangrijk om veilig om te gaan met de spuitbussen. In kleinere groepen worden een aantal graffitioefeningen gedaan om de technieken onder de knie te krijgen. Als laatste gaan jullie samen met de groep een speciale ‘tag’ of ‘throw-up’ uitwerken op het maagdelijk witte doek. Of het een woord, een thema of een abstract word is aan uzelf de keus!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Materialen (excl. canvas), beschermende kleding en afgedekte ruimte
  • Locatie Leuven
  • Deze workshop kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Wilt u graag de Workshop doen op uw eigen canvas of 1 groot canvas delen met de andere deelnemers? Dat kan! Hiervoor wordt er een meerprijs gerekend van € 10 p.p. excl. BTW

De workshops van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Leuven Events kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Willen jullie deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan