Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Winter Brunch in Leuven

Details over dit uitje

Ontdek nu het Get The Picture Winter Brunch arrangement van Leuven Events haalt uw liefde voor fotografie en lekker dineren naar boven. Combineer het beste van beide in deze unieke Get The Picture Winter Brunch Arrangement en boek dit arrangement voor uw vrienden of familie.

U gaat niet alleen genieten van de lekkerste gerechten die Leuven te bieden heeft, maar maakt tussendoor de mooiste kiekjes van de meest prachtige monumenten aan de hand van speciale opdrachten die wij u geven. Dit is niet voor amateurs, maar speciaal camerawerk zodat u de stad echt leert kennen.

Leuven Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in de stad en in ieder van deze zaken geniet u van een ander gerecht. Tussen de gerechten door gaat u lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje. Breng zeker ook uw warme sjaal en muts mee!

De teams zoeken via de kaart de beste route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de stad te bieden heeft.

In het laatste restaurant wordt u opnieuw welkom geheten door uw begeleider, die onder genot van een heerlijk dessert de prijsuitreiking van deze middag zal verzorgen. Het winnende team of koppel heeft alle opdrachten tot in de puntjes volbracht en wordt hiervoor beloond. Natuurlijk krijgt u na afloop alle foto's digitaal toegestuurd.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Heerlijke 3-gangen Brunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Vakkundige begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Filmbestanden worden achteraf digitaal verstuurd naar u
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerspe Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan