Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Leuven

Details over dit uitje

Op zoek naar een avontuurlijk groepsuitje of zijn jullie nog op zoek naar een doldwaas vrijgezellenuitje? De beste restaurants van Leuven Events hebben hun deuren open gezet voor de Crazy Lunch van Leuven Events. Doe in teamverband de gekste opdrachten en verwen jezelf in drie gastronomische ´eetpaleizen` in het gezellige centrum van Leuven.

De ´Crazy Game´

Jullie gaan in drie etappes op stap door het centrum van Leuven. Vooraf verdeelt onze spelbegeleider jullie gezelschap in teams of koppels en ieder team gaat de gekste opdrachten uitvoeren, bijvoorbeeld; even aanbellen bij een wildvreemde Belg om deze te interviewen, een kopje koffie consumeren bij een onbekende ´Leuvenees` of een gek dansje doen op de Grote Markt. Het is allemaal mogelijk!

Na elke opdrachtronde gaan jullie als team weer naar een ander restaurant voor een heerlijke culinaire verrassing. Alle opdrachten die jullie uitvoeren worden vastgelegd met een videocamera! Zo hebben we in ieder geval bewijs dat jullie alle Crazy Events hebben doorstaan! Welk team is bijzonder creatief uit z´n plaat gegaan tijdens de Crazy Game? Ontdek het tijdens een heerlijke lunch in drie etappes!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit event van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan