Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Architectuur Tour in Leuven

Details over dit uitje

Een dagje uit in Leuven begint pas goed met de ´Architectuur Tour´ van Leuven Events. Wij laten je de mooiste gebouwen van de stad zien en vertellen er een boeiend verhaal bij. Rond de Grote en Oude Markt van Leuven vind je markante gebouwen, maar in de stad zijn ook heel wat verrassende moderne panden te bekijken. Ga op stap met onze goed gebekte Leuvense stadsgids en ontdek wat Leuven op het gebied van architectuur te bieden heeft.

Leuven beschikt door z'n eeuwenoude traditie als universiteitsstad over een bijzonder rijke variatie aan intrigerende gebouwen. Natuurlijk is het oude stadhuis zeker een onderwerp van gesprek tijdens deze stadstour. Maar zowel klassiek-pittoreske gebouwen als ultramoderne complexen komen er in de dynamische binnenstad zeer goed tot hun recht. De grote brand in 1914 heeft er evenwel ervoor gezorgd dat een flink deel van de stad opnieuw gebouwd is.

Tijdens deze gezellige architectuurwandeling komen niet alleen de ´grote jongens´ aan de orde, maar ook de kleine verrassingen. Maar je kunt uiteraard ook je voorkeur aangeven voor een stijl of periode zodat wij de stadswandeling voor jullie geheel op maat kunnen organiseren. Veel plezier!

Inclusief:
  • Rondleiding centrum Leuven
  • Professionele gids (echte Leuvenaar)
  • Op maat aan te passen/ periode of architectuurstijl
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste rondleiding in Leuven

Voor een dagje uit in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard rondleidingen bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dagje Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan