Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Leuven

Details over dit uitje

Wanneer de dagen korten lijken te worden, het weer kouder en de sneeuw langzaam valt, dan wordt het tijd voor het Winter Walking Dinner van Leuven Events. Dit geweldige groepsuitje combineert lekker dineren met een wandeling tijdens de feestdagen.

U kiest zelf de Restaurants waar u gezellig met uw gezelschap wilt dineren en wij verzorgen uw diner en professionele gids!

Geniet van uw kerstdiner samen met familie, vrienden of collega’s. Dit kerstdiner zal bestaan uit de heerlijkste gerechten en een frisse wandeling na iedere gang. U gaat wandelen door de mooie binnenstad, op weg naar het volgende restaurant, waar u in een hele andere kerstsfeer zult belanden…

Vanzelfsprekend sluiten we af met lekker gebak en een heerlijk glaasje glühwein! Sneeuw kunnen we niet garanderen, maar met een beetje fantasie is die vanzelf aanwezig.

Het Winter Walking Dinner van Leuven Events komt u de winter wel door!

Programma-indicatie:

18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 Rondleiding deel 1
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding deel 2
22.00 – 22.30 Gebak met glühwein

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige gids (échte Leuvenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Leuvense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan