Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de meisjes lunchquiz in Leuven

Details over dit uitje

Op stap met vrienden en vriendinnen in het gezellige Leuven maar zoek je, naast het bezoeken van de leuke plekken en kroegen nog een bijzonder groepsuitje om de stemming nog feestelijker te maken? Het Jongens tegen de Meisjes Lunchspel van Leuven Events is een gezellige quiz vol grappige en verrassende vragen. De jongens spelen tegen de meisjes en vice versa. The Battle of the Sexes…..Welk team weet het meest van de andere sexe? En is dat te onderbouwen?

Waar zijn vrouwen heel goed in en waarin zijn mannen veel beter dan vrouwen? Zijn vrouwen echt betere multitaskers en hebben mannen beter ruimtelijk inzicht? Zijn vrouwen emotioneler dan mannen en hoe beoordelen jullie elkaar op een eerste date? Wil je echt weten wat vrouwen over mannen denken en andersom? Dan is deze quiz het echte leermoment!

Onder leiding van onze eigen quizmaster komen er verschillende spelronden aan bod. Tussendoor krijgen jullie van ons drie heerlijke lunchgerechten voorgeschoteld.

Vanzelfsprekend is deze quiz helemaal up-to-date wat betreft de nieuwste feitjes en weetjes over beide geslachten. Er wordt van alle deelnemers het uiterste gevraagd want de vraag blijft altijd….wie zijn er beter? De jongens of de meisjes? De gescoorde punten tijdens de quiz zegt natuurlijk alles!!!

Inclusief:
  • Uitgebreide 3 gangen lunch in een restaurant naar keuze
  • Goedlachse presentator
  • Decor
  • Leuke vragen en spelronden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Leuven
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan