Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feest-Op-Maat in Leuven

Details over dit uitje

Bedrijfsparty organiseren of zomaar een toffe party met vrienden? Voor elk bedrijfsfeest, groepsevent of vrijgezellenuitje heeft Leuven Events een geschikt ´Feest-op-Maat´ klaar staan op een gezellige toplocatie in het centrum van Leuven. Moet het groot, groter of zeer plezant en uitbundig? Dan zij wij gegarandeerd van de partij met het beste entertainment, de lekkerste muziek en de mooiste aankleding! Stijl is een woord waar wij ons in kunnen verliezen!

Willen jullie een gezellige happening organiseren? Wij organiseren kleine, grote en supervette party´s in een handomdraai. Nou ja…enige voorbereiding is altijd handig meegenomen! En we kunnen samen ook een leuk thema bedenken waar jullie het hele feest aan kunnen ophangen.

In overleg met onze medewerkers wordt jullie feest geheel op basis van jullie behoeften georganiseerd. In ons standaardpakket zit een uitgebreid diner (buffet) en maken jullie gedurende 4 uur onbeperkt gebruik van lekkere drankjes uit de Vlaamse bar. Onze DJ en ceremoniemeester draait de hele avond muziek om het feest compleet te maken en voor de nodige sfeermomenten te zorgen.

Wij wensen jullie veel plezant plezier en namens het gehele Leuven Events team, santé!

Inclusief:
  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Vlaamse bar gedurende 4 uur
  • Buffet
  • Borrelhapjes
  • Fotograaf
  • Locatie in het centrum

Optioneel:

Wat dacht u ervan om uw feest te koppelen aan een thema? Bijvoorbeeld:
Sixties, seventies, Eighties, nineties, barok, Horror, paarden, voetbal, verjaardag, live muziek, koud en/of warm buffet, dansen, bejaarden, night club, Moordspel, een Leuvense avond, cabaret, muziek Quiz, Pokeren, Salsa, Crazy 88, Casino, oud Hollandse spellen, whisky proeven, Ranking the Stars, Cowboy en Indiaan, theater, Smartlappen zingen, lachen, schermen, Zumba, mannelijk naakt boetseren, tapas maken, inclusief lunches en diners.

Beleef de ‘plezantste’ party in Leuven

Voor een plezant feestje of een grotere party in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard themafeesten bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke dag, middag of avond in Leuven samen! Bespreek jullie party met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan