Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

De Zot van Vlaanderen Party in Leuven

Details over dit uitje

De Zot van Vlaanderen Dinerspel van Leuven Events is een quiz zoals het gelijknamige tv-programma, maar dan culinair en op z'n Vlaams.

Op een gezellige locatie in het centrum van Leuven heet Leuven Events u van harte welkom. Op een van onze locaties staat u een leuk spelprogramma met quiz te wachten. Tijdens deze quiz komt er vanalles aanbod, hierbij kunt u denken aan Belle Pérez maar ook de laatste nieuwtjes over K3. Onze enthousiaste en enthousiaste begeleider zal ervoor zorgen dat alles goede banen geleid wordt en iedereen plezier voor tien heeft.

Beleef dit uitje nu met korting!

Uw gezelschap wordt verdeeld in twee teams die de strijd aangaan met elkaar! Wie weet het snelste de antwoorden, wie let er het beste op? Gaan de koppels tegen elkaar strijden of wordt het toch de jongens tegen de meisjes? Natuurlijk laten wij u deze avond genieten van een heerlijk 3-gangen diner en beantwoord u tijdens dit diner de humoristische vragen van onze presentator.

Het team dat wint krijgt uiteraard de felbegeerde hoofdprijs. Tijdens dit arrangement wordt entertainment afgewisseld met culinair genot! Wat gaan we Eten?

Luikse gehaktballen misschien? Wie zal het zeggen...?

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Leuven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

Vanaf 10 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Leuvense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan