Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Leuven

Details over dit uitje

Wilt u graag iets heel anders doen dan wat u normaal doet? Het is ‘crazy’ en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Leuven Events.

Wat gaat er gebeuren? De Crazy Winter Game in Leuven brengt u naar maar liefst drie verschillende Restaurants die u helemaal zelf mag uitzoeken.

Tijdens dit evenement wordt uw gezelschap opgedeeld in verschillende teams (bestaande uit 5 tot 8 personen per team), die samen leuke opdrachten moeten gaan uitvoeren.

U krijgt van ons een filmcamera mee, zodat uw fratsen tussen Kerst en Oud en Nieuw nog eventjes kunnen worden getoond. Misschien laten we u even de kerstman spelen op de Groenplaats of laten we u een kerstboom optuigen in een echte Antwerps café, alle opdrachten zijn in ieder geval zeldzaam en uniek te noemen!

Tussen het voor-, hoofd- en nagerecht door beleeft u dus een ludiek opdrachtenspel en zult u alles op alles moeten zetten om de Crazy Christmas Hoofdprijs in de wacht te slepen. Tijdens het nagerecht zal onze spelbegeleider het winnende team bekend maken!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u tijdens uw kerstdagen niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan