Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Zot van Vlaanderen Lunchspel in Leuven

Details over dit uitje

Tijdens deze zotte quiz krijgt zullen jullie versteld staan van de vragen die jullie in de schoot geworpen krijgen! Deze vragen zijn verrassend en onthullend maar bevatten ook informatieve feiten over de Vlaamse medemens, het intieme gedrag van de gemiddelde Belgische burger afgewisseld met energieke en vrolijke muzikale fragmenten. Je kunt op alle vragen een antwoord krijgen door simpelweg alle ronden van deze quiz te spelen.

We hebben diverse petjes, sjaaltjes en andere attributen voor jullie in de aanbieding waarmee jullie helemaal klaar zijn voor de strijd. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk Vlaams-Brabants 3-gangen lunch. En als klap op de vuurpijl ontvangt het winnende team van ons de enige echte 'Zot van Vlaanderen’ Award!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Award voor het winnende team
  • Locatie hartje Leuven
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Leuvense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan