Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Ratrace 88 in Leuven

Details over dit uitje

Wie kent het niet, de tv-programma’s: wie is de mol en Crazy 88? Deze gemixt zorgt voor hilarische spelronden en opdrachten in het centrum van Leuven. Maar opgelet er is iemand bezig om alle opdrachten te saboteren! Deze Rat (mol) zit tussen uw gezelschap en zal er alles aan doen om de gehele Ratrace te laten mislukken.

Bij aankomst in het centrum wordt u opgedeeld in teams van 5 – 8 personen. U wordt op pad gestuurd met belachelijke, hilarische en out of the box opdrachten. Iedere opdracht dient uitgevoerd worden en opgenomen worden met de filmcamera, denk erom dit alles moet binnen de aangegeven tijd!

De vraag is welk team voert de opdrachten het beste en het snelste uit? Nog veel belangrijker.. wie is nu eigenlijk de Rat?

Nu vraagt u zich af, hoe hilarisch en hoe belachelijk zijn die opdrachten? Wij kunnen niet alles verklappen, maar zal u een paar voorbeelden geven. De opdrachten kunnen erop lijken om bij een wildvreemde aan te bellen en te vragen voor een kopje koffie, als straatartiest een paar euro verdienen, of op een van de Leuvense pleinen een gechoreografeerde dans uitvoeren die natuurlijk niet perfect mooi is.. Verder mogen wij helaas niks verklappen.

Kortom: Georganiseerd gek doen binnen een tijdslimiet, dat is de Ratrace 88! Maak het mee!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 lekkere consumptie
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van uw groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan