Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strip Diner in Leuven

Details over dit uitje

Op zoek naar een event voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest? Het enige echte Stripdiner van Leuven Events zorgt zeker voor rode oortjes en laat je tegelijkertijd gastronomisch en hormonaal genieten. Na het 3-gangen diner komt er een mooie meid of gozer de boel op stelten zetten. Zo eentje die er uitziet om op te eten.

Met bloot, het moet gezegd worden, is niets mis! Zeker als je wat stoom wilt afblazen na het uitgebreide culinaire 3-gangen diner. Het zorgt voor enige sensatie en rode oortjes! Met een verleidelijke striptease wordt de avond in stijl afgesloten! Tijd om op zoek te gaan naar die ene Leuvense kroeg die tot 3.00 am open blijft! Ook daarover hebben wij nog wat handig advies!

Prima geschikt voor een bachelorparty, een vrijgezellige knalfuif of voor die dames en heren die nog twijfelen over hun geaardheid! Een Stripdiner……..je moet het maar durven!

Inclusief:
  • Verleidelijke Stripper (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Leuven
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Beleef samen de gezelligste avond in Leuven

Voor een avondje stappen in Leuven ben je bij Leuven Events aan het juiste adres. Naast tientallen standaard avondvullende programma´s bieden we je ook op maat een combinatie van verschillende activiteiten. Zo stel je je eigen unieke avond Leuven samen! Bespreek jullie groepsuitje of bedrijfsuitje met onze medewerkers!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan