Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rum Proeverij in Leuven

Details over dit uitje

In het bruisende studenten centrum van Leuven kunt u nu kennis maken met verschillende soorten rum. Veel mensen kennen rum voornamelijk als een basis ingrediënt bij de cocktail Cuba Libre of de bekende Mojito.

Rum is een kwaliteitsdistillaat en kent een grote opmars in Europa. De proeverij begint met een korte introductie met daarin de herkomst, productieproces, lagering en de invloed daarvan op smaak. Hierna gaat u zelf aan de slag met het mixen van rum met andere ingrediënten.

Na afloop van deze rum proeverij weet u termen als ‘molasses’, ‘demerera’ en ‘solera’ goed te plaatsen. Deze proeverij is de ideale gelegenheid om met een groep iets te vieren, of een gezellige dag/weekend te maken. Ben je een liefhebber van rum en exotische cocktails, dan is dit gewoon een aanrader! Tip: begin deze proeverij nuchter!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Degustatie van Rum afkomstig uit diverse regio’s
  • Uitleg over het distillatieproces en bereidingswijze
  • Locatie hartje Leuven
  • Te boeken op elke gewenste dag!

Maak jullie groepsuitje in Leuven compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Leuven, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze proeverij van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan