Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Visagie Workshop in Leuven

Details over dit uitje
Visagie Workshop in Leuven

 

 

Midden in de bruisende stad van Leuven kunt u de workshop Visagie beleven! Leer alle ins en outs op het gebied van beauty, technieken en de laatste trends.

Onze specialiste besteed aan ieders gezicht de benodigde aandacht. U krijgt dus persoonlijk advies om uw dag- of avondlook extra mooi te maken. Deze workshop is voor alle leeftijden van de vrouw gewild, denk aan een vriendinnen uitstapje, met collega’s of een vrijgezellenfeest.

De visagist specialiste staat te popelen om u alles over crèmes met natuurlijke bestanddelen en allerlei nuttige informatie over de producten te vertellen. De basisbeginselen van uw make-up, waar begin je nu mee? Op welke manier moet bijv. een foundation aangebracht worden? De tips en tricks voor de eyeliner en oogschaduw in een keer perfect aan te brengen. Kortom alles van A t/m Z!

Als laatste gaat u aan de slag om uw speciale look te creëren. Die speciale look; zelf bedacht, of vaak gezien maar nooit in de praktijk gelukt of niet gedurfd, gaat werkelijkheid worden.

Inclusief:
  • Gezellige locatie hartje Leuven
  • Make-up advies en make-over
  • Vakkundige begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan