Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Empire City Game – Borrel in Leuven

Details over dit uitje

Op zoek naar een gezellig en avontuurlijk groepsuitje in het centrum van Leuven? Bij Leuven Events combineren we outdoor spelprogramma´s en heerlijke gastronomische verrassingen! Lees het programma hieronder en bespreek jullie overige wensen met onze medewerkers!

13.00 - 14.00 Lunch

In het centrum van Leuven zijn verschillende gastronomische paleisjes, gezellige cafeetjes en lunchrooms gevestigd waar je lekker geniet van de veelgeprezen Vlaams-Brabantse keuken. We kiezen samen in overleg met jullie het beste restaurant uit.

14.00 - 16.00 Empire City Game

Dit spel draait allemaal om geld verdienen door zoveel mogelijk vastgoed (virtueel) te kopen! Tijdens de Empire City Game maken jullie in teams gebruik van GPS Tablets. Je bent namelijk de fictieve manager van een Leuvens vastgoedkantoor, jullie hebben als team één duidelijke opdracht gekregen, zoveel mogelijk panden in beheer zien te krijgen. Hopelijk is jouw team slimmer en sneller dan de concurrentie en zal jullie bankrekening het snelste groeien. De ´overall´ winnaar wordt uitgeroepen tijdens de borrel.

Voordat jullie met het spel beginnen krijgen jullie van onze begeleider GPS tablets. Op het tablet zie je een plattegrond van de stad, waarop jouw team, de concurrentie, de gebouwen en je nog vele andere extra’s ziet verschijnen. Door met je team gebouwen in te sluiten komen deze in jullie portefeuille en kun je veel geld verdienen. Maar opgelet! Als de tegenstander jullie insluit stelen ze geld van jullie rekening.

16.00 - 17.00 Pintje pakken!

Leuven Events neemt u mee naar een typisch Leuvens café om een uurtje te borrelen en elkaars sterke spelverhalen aan te horen! Welk team heeft jouw team op een slinkse manier weten in te sluiten en wie heeft uiteindelijk het meeste geld uit zijn of haar portefeuille laten ontfutselen? Aansluitend gaat onze spelbegeleider beken maken welk team de Empire City Game heeft gewonnen. Het winnende team wordt beloond met een fraaie prijs! Tijdens de borrel genieten jullie onbeperkt van een pintje, fris, koffie, thee en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Vakkundige begeleiding
  • GPS Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers (zie bovenaan deze pagina) kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits jullie bereid zijn voor het minimale aantal personen te betalen dat staat aangegeven.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan