Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Leuven

Details over dit uitje

De unieke GPS speurtocht van Leuven Events leidt dwars door Leuven. U moet ervoor zorgen dat u op tijd bij een door ons aangeven locatie arriveert met het GPS apparaat. Met behulp van 24 verschillende satellieten die ergens boven de aarde zweven kunt u de weg vinden naar een checkpoint.

U gaat in teams op pad, ieder team krijgt zijn eigen GPS. Maar er is een probleem.. de GPS wijst u in 1 rechte lijn de weg naar de volgende checkpoint. U moet dus zelf opzoek gaan naar de kortste route welk steegje/bruggetje, linksaf of rechtsaf kom er zelf achter. Let op: dit gaat op tijd!

Deze GPS-speurtocht is geschikt voor iedereen die tijdens een bedrijfsuitje of familie-uitje of vriendenuitje de stad echt wilt leren kennen. Veel plezier! Achteraf wordt het winnende team bekend gemaakt onder genot van een consumptie.

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • GPS-apparatuur
  • 1 consumptie
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Leuven Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan