Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Leuven

Details over dit uitje

Al fietsend door Leuven komt u langs de mooiste bezienswaardigheden. Al is dit geen gewone fietstocht.. U krijgt een GPS van ons mee en al puzzelend waant u zich een weg door het centrum.

Vanaf de tweewieler is de stad goed te bekijken, als extra spelelement gaat u een aantal leuke opdrachten uitvoeren. Door het gebruik van de GPS-ontvanger vindt u de talloze fraaie monumenten, pleinen en gebouwen van Leuven.

In groepen van maximaal 8 deelnemers ontdekt u al fietsend en puzzelend het echte Leuven. U gaat zelf op zoek naar de juiste straatjes, steegjes en pleinen in de stad, terwijl u probeert zo snel mogelijk de te vinden locatie te bereiken! Uw gids bestaat alleen uit een gps-ontvanger, die signalen oppikt van 24 satellieten die ergens boven de aarde zweven.

Wellicht enigszins ter geruststelling: halverwege de tour kunt u even uitrusten in een gezellig kroegje, waar u wat drinkt en op adem komt. Maar niet te lang! De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar.

Inclusief:
  • GPS-apparatuur
  • Vakkundige begeleiding
  • 2 consumpties
  • Fiets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Leuven Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Leuven Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze speurtocht van Leuven Events kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Leuven Events organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan