Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

De Zot van Vlaanderen Winter Dinerspel in Leuven

Details over dit uitje

In het centrum van de stad organiseert Leuven Events het knotsgekke spelprogramma 'De Zot van Vlaanderen' met diner. Dit vrolijke spelprogramma kan gespeeld worden tijdens een groepsuitje of een bedrijfsfeest.

'De Zot van Vlaanderen kent u waarschijnlijk wel van de televisie. Het spel dat wij u aanbieden is ongeveer hetzelfde maar heeft net een andere insteek. Met dit arrangement combineert u een leuke, gezellige en gekke Quiz samen met een overheerlijk Winters Diner!

Terwijl buiten de sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen en binnen de verwarming aan wordt gezet, stelt onze enthousiaste presentator uw groep tijdens dit Dinerspel diverse vragen over bekende Vlamingen, muziek en nog veel meer.

Geniet tussentijds van een heerlijke stoofschotel, Luikse gehaktballen en stamppot!

Terwijl u lekker aan genieten bent op een warme en gezellige locatie in hartje Leuven laten we het buiten lekker sneeuwen.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen winterdiner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en diverse attributen
  • Het winnende team ontvangt de hoofdprijs
  • Gezellige locatie hartje Leuven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Leuvense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Leuven.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan