Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leuven
Geprezen om service & flexibiliteit

Bier Proeverij / Degustatie in Leuven

Details over dit uitje

U kunt er niet omheen, Leuven is de bierstad van België. Tijdens deze proeverij maakt u kennis met de plaatselijke bieren en vele andere soorten. Het is een genot voor uw smaakpapillen dat kunnen wij u garanderen.

De bierproeverij wordt gepresenteerd door onze expert. U begint met veel leuke feitjes over de historie van de lokale biersoorten. Een aantal soorten zijn met groot succes nog altijd op de markt. De grote populariteit van de lokale biersoorten worden tijdens deze proeverij uitgebreid verteld. Na de proeverij weet u de lekkerste bieren van elkaar te onderscheiden.

Deze proeverij is uitstekend voor een vrijgezellenfeestje of gewoon omdat het kan met de vriendengroep. Deze bier proeverij is uitermate geschikt in combinatie met een vergaderarrangement voor een leuke afwisseling.

Inclusief:
  • Enthousiaste presentatie en uitleg
  • Proeverij / degustatie diverse bieren
  • Locatie hartje Leuven
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Leuven heeft verschillende proeverijen beschikbaar. Informeer bij ons medewerkers naar de mogelijkheden in tijdsduur en prijs.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan